Referenties

Bate Boschma

Docent Hanzehogeschool Groningen

Marjolein is goed bezig. Ze is positief en gemotiveerd in haar studie BE. Bijvoorbeeld te zien aan haar pro-actieve houding bij Bouwsteen O&O. Bij de lessen O&O is ze nagenoeg altijd aanwezig, komt steeds voorbereid aan de werkcolleges, laat een positief nieuwsgierige houding zien, en stelt inhoudelijk steeds de goede Ontwerp en proces/stap-vragen.

Eric Veldwiesch

Praktijkbegeleider BWP2.2

Marjolein heeft zich gedurende afgelopen periode bewezen als een echte doorzetter. Vanuit een vrij abstracte opdracht heeft ze samen met haar teamgenoot een goede weg gevonden om tot een mooi resultaat te komen. Een zeer prettig en behulpzaam persoon ook met eigen initiatief. 


Eva te Riet

Student bouwkunde Hanzehogeschool

Marjolein is iemand die doorzettingsvermogen heeft en open staat voor nieuwe dingen. Ze pakt dingen met brede handen aan en vergroot op deze manier haar eigen ontwikkeling.

Merel Buiter

collega Makro Groningen

Het is erg fijn om met Marjolein te werken. Ze is erg behulpzaam en serieus over wat er moet gebeuren. Buiten dat kan je ook fijn met haar praten en overleggen. Ze is gewoon een hele aardige en fanatieke meid.


Jessy Hoeksema

collega Makro Groningen

Marjolein is vorig jaar bij ons team binnengekomen en hoorde gelijk bij het team. Behalve dat ze een vrolijke meid is, is ze ook zeer collegiaal. Het is prettig samenwerken met Marjolein. Ze zorgt altijd naar het gewenste resultaat waar ze naar streeft.

Mark Scheepstra

Praktijkbegeleider BWP2.4

Afgelopen 10 weken heeft Marjolein bij ons op de nieuwebouw van het Gemeentehuis Midden Groningen stage gelopen. Ondanks de Corona Crisis vonden wij het belangrijk Marjolein een kans te geven om een buiten stage te doen.

Marjolein heeft in het voorbereiders team als enige dame goed haar werk verricht. Van de werkvoorbereiders heeft ze opdrachten gekregen en deze goed ingevuld. We hopen dat Marjolein in 10 weken een goed inzicht heeft gekregen wat er zoal op de voorbereiding van een groot Utiliteitswerk gebeurt.